Sjælesorg & selvhjælpsgrupper

Sjælesorg

Sjælesorg er omsorg for sjælen og en mulighed for at tale med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Præsten er en erfaren samtalepartner og først og fremmest et medmenneske som lytter, trøster og tager dig alvorligt. Præsten har tavshedspligt. Du behøver ikke være medlem af folkekirken, kristen, eller tro på Gud for at tale med en præst. 

Hvis du har behov for at tale med en præst, er du altid velkommen til at kontakte en af pastoratets præster:

Gitte Møller Them (konst. sognepræst) er bosiddende i Sennels præstegård og træffes på tlf. 6161 1181 / mail: gmt@km.dk (bemærk: ugentlig fridag er mandag)

 

 

Marielouise Mærkedahl  er bosiddende i Hillerslev præstegård og træffes på tlf.  2492 3128 /mail: mlmae@km.dk (bemærk: ugentlig fridag er mandag)

 

 

Sjælesorg på nettet

www.sjaelesorg.nu kan du chatte over nettet med en præst om eksistentielle temaer, tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro. Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst eller følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.  Sjælesorg på nettet er et nyt initiativ fra Folkekirken. Åbningstiderne er i øjeblikket: Mandag – torsdag kl. 13.30 - 17.00 & 19.00 -22.30, men det udvides/ændres muligvis med tiden.

 

Sorg- og selvhjælpsgrupper

Hillerslev-Kåstrup-Sennels pastorat tilbyder ikke sorggrupper inden for kirkens regi, men arbejder tæt sammen med Frivillig Thy, som løbende starter sorggrupper og andre selvhjælpsgrupper op efter behov.

Du kan læse mere om Frivilligcenterets sorg- og selvhjælpsgrupper på centerets hjemmeside: www.fcst.dk (forside). Hvis det ønskes vil sognets præster gerne være behjælpelig med at formidle kontakten til Frivillig Thy og/eller en af dens sorg- eller selvhjælpsgrupper.

Aktiviteter